Bahasa

Tengku Razaleigh yakin BN kekalkan Parlimen Gua Musang

 

GUA MUSANG, 6 April — Ketua Umno bahagian Gua Musang Tengku Razaleigh Hamzah yakin kerusi Parlimen Gua Musang bersama tiga kerusi Dewan Undangan Negeri di bawahnya kekal di tangan BN pada pilihan raya umum ke-13 ini.

Beliau berkata ini berikutan pengundi kawasan itu selesa dengan pembelaan yang diberi selama ini, namun begitu jentera BN masih perlu bekerja kuat untuk mendapat majoriti lebih besar.

“Kita di Gua Musang tidak ada masalah kerana rakyat nampaknya masih memberi sokongan kuat kepada kita dan kita yakin menang pada PRU-13 ini,” kata Anggota Parlimen Gua Musang itu kepada pemberita selepas majlis perjumpaan dengan jentera belia Parlimen Gua Musang di Bukit Chekati di sini hari ini.

Tiga kerusi DUN itu ialah Paloh, Galas dan Nenggiri. — Bernama

 

Comments

Please note that you must sign up with disqus.com before commenting. And, please refrain from comments of a racist, sexist, personal, vulgar or derogatory nature and note that comments can be edited, rewritten for clarity or to avoid questionable issues. As comments are moderated, they may not appear immediately or even on the same day you posted them. We also reserve the right to delete off-topic comments